• Osallistujat

Sinusta Nuori Tähti 2017 ?

Uusiutunut Nuori Tähti on laulukilpailu kouluikäisille. Alkukarsinta suoritetaan nyt helposti paikasta ja ajasta riippumatta. Voit jättää laulunäytteesi nyt millä tahansa tavalla meille ja harjoitella sen niin upeasti kuin ikinä osaat. Nuoret on jaettu 3 eri ikä-sarjan ja jokaisessa ryhmässä kilpaillaan oman ikäisten kanssa. Lue tarkkaan kuinka edetään.

Eteenpäin

Kuinka osallistun ?

Osallistuminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Voit harjoitella esityksesi kuntoon niin että paras mahdollinen suoritus on varmasti se minkä jätät tuomariston arviointiin. Lue lisää alta.

Kuka tahansa ala- tai yläasteella oleva nuori laulaja voi tänä vuonna ottaa osaa Nuori Tähti kilpailuun vaikka omalta kotisohvalta. Alkukarsintavaihe järjestetään omatoimisesti tallentamalla vapaamuotoinen laulunäyte esimerkiksi omalla kamerakännykällä kuvaamalla tai muulla tavalla äänittämällä. Saat käyttää halutessasi esimerkiksi omaa piano tai kitarasäestystä, Melplay/Satnight karaoketaustoja tai äänittää vain pelkän laulusi. Voit lähettää videon tai äänitteen meidän kotisivujemme kautta meille jossa ne on julkisesti yleisöäänestyksessä esillä ( jos haluat) ja tuomaristomme arvioitavissa.

Omia kilpailuvideoita / äänitteitä voi lähettää myös linkittämällä laulut esimerkiksi Youtube, Vimeo, Facebook tai SoundCloud palvelun kautta meille.

Rekisteröidy

Rekisteröityminen

Osallistumista varten rekisteröityminen on pakollista jotta voimme olla varmoja että videot on lisätty esittävien henkilöiden luvalla kilpailun karsintaan.

Tarvitsemme rekisteröitymiseen seuraavat tiedot pakollisina. Osallistujan etunimi, sukunimi, syntymäkuukausi/-vuosi, huoltajan nimi, huoltajan puhelinnumero, huoltajan sähköpostiosoite.

Rekisteröitymislomake

Kilpailu

Nuori Tähti on jokavuotinen nuorten laulukilpailu joka on loistava ponnahduslauta musiikista kiinnostuneille. Lue mitä muuta se on.

Laulukilpailu on koululaisille tarkoitettu ensiaskel mahdolliseen laulajan uraan. Kilpailun ydinajatuksena on tukea nuoria pysymään omina itsenään sekä auttaa heitä saamaan itseluottamusta kykyjensä kokeilemiseen.

Kilpailun tavoitteena on myös säilyttää hyvä sanojen lausuminen laulettaessa sekä ohjata nuoria terveeseen laulutapaan.

Kilpailu järjestetään nuorten ehdoilla. Omalta osaltamme pyrimme järjestämään mahdollisimman hyvät puitteet onnistumiseen, mutta silti laulukilpailuissa tulee pettymyksiä, joissa tullaan tarvitsemaan tukea vanhemmilta.

Rekisteröidy

Säännöt

Kilpailun järjestäjänä toimii MusaMagia Oy yhteistyössä yhteistyökumppaniensa kanssa.

1) Laulukilpailussa on kolme sarjaa: ala-asteen 1.-3. luokkien sarja, ala-asteen 4.-6. luokkien sarja sekä yläasteen sarja. Kilpailusarja määräytyy kevään 2017 luokka-asteen mukaisesti.

2) Laulukilpailun semifinaali ja finaali suoritetaan kokonaisuudessaan karaokepohjaisesti. Kilpailukappaleet voi valita Melplayn ja SatNightin karaokelistoilta.Katso kappalevalikoima Melplayn sivuilta, klikkaa tässä.

3) Kilpailukappaleiden on oltava ns. lasten ja nuorten suuhun sopivia (hyvän maun mukaisia kappaleita, joissa ei ole kirosanoja). Tuomaristolla on oikeus hylätä suoritus, mikäli säännöissä mainitut kriteerit eivät täyty.

4) Semifinaaliin valittavien kilpailijoiden tuomarointi tapahtuu esikarsinnassa jättettyjen tallenteiden perusteella. Semifinaaliin valitut julkaisemme Nuori tähti sivuilla 21.8 mennessä. Lähetämme myös kirjeet kotiin.

5) Semifinaali ja finaalikonsertti järjestetään samana viikonloppuna. Tapahtuma-aika ja -paikka ilmoitetaan myöhemmin. Kilpailun järjestäjällä on kilpailuun kaikki oikeudet ja myös oikeus muuttaa sääntöjä tarvittaessa.

6) Alkukarsinta on käynnissä 1. Kesäkuuta -31. Heinäkuuta 2017.

Kirjaudu sisään

Omat tiedot, Omat laulut, Kommentit

Syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.